dimarts, 5 de febrer del 2013

Inserir publicacions SCRIBD, CALAMEO, ISSUU

Publicacions Scribd

Scribd és un servei web que permet crear i compartir una gran varietat de publicacions a partir de documents de diferents formats (documents PDF, documents de text, fulls de càlcul, presentacions,..). Qualsevol publicació allotjada a Scribd es pot integrar dins un article o pàgina del bloc de manera molt senzilla.
Bàsicament heu d'accedir a la publicació que us interessi des de http://www.scribd.com, prémer el botó </> Share & Embed
i copiar el codi que apareix a la pestanya Wordpress.com format.
El codi copiat serà d'aquest estil,
[scribd id=13918136 key=key-do1bld0cfrtf69clike mode=list] 
En el mateix codi es defineix el mode de visualització de la publicació. Podeu canviar-lo i definir qualsevol d'aquestes quatre opcions de visualització: book, list, slideshow i tile.
A continuació únicament us caldrà enganxar el codi en el vostre article o pàgina. Quan publiqueu l'article o pàgina en qüestió apareixerà incrustada la publicació Scribd que hagueu escollit.
https://sites.google.com/a/xtec.cat/ajudaxtecblocs/insercio-de-continguts/publicacions-scribd


 Aquí teniu una aplicació per a fer publicacions, és a dir, llibres virtuals a partir de documents en format .doc, .docx, .pdf o .rtf, per a després poder inserir en un bloc o pàgina web. Permet triar un munt de paràmetres: públic o privat, imprimible o no, tipus de llicència, admetre comentaris o no, imatge de fons, música de fons…És força intuïtiu i està en castellà. Aquí en teniu un exemple:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada