dimarts, 5 de febrer del 2013

Inserir Presentacions SLIDESHARE

Presentacions SlideShare

Als articles i pàgines que escriviu en el vostre bloc podeu incluoure els fitxers que són a dins de la web SlideShare. Aquest és un servei web que permet desar i compartir presentacions.
permet pujar i compartir les vostres presentacions de Keynote, PowerPoint, Word, documents en pdf i vídeos.
Els formats suportats són:
  • Per a les presentacions: pdf, ppt, pps, pptx, ppsx, pot, potx (Powerpoint); odp (OpenOffice); key, zip (Apple Keynote).
  • Per als documents: pdf, doc, docx, rtf, xls (MSOffice), odt, ods(OpenOffice), Apple iWork Pages.
Els diferents tipus de fitxers que permet allotjar la pàgina no poden assolir de manera individualitzada una mida superior als 100MB.
Heu de tenir present que les presentacions afegides a dins d’aquesta web estan disponibles per a tots els usuaris, incloent els visitants. En el cas que vulgueu pujar-ne alguna per compartir-les amb la resta de la comunitat, us caldrà crear prèviament un compte d'usuari.
Doneu-vos d'Alta i pengeu la vostra presentació!


Inserció de les presentacions al bloc

Per afegir les presentacions al bloc seleccioneu el tipus de fitxer que voleu inserir. A continuació copieu el text que hi ha a la caixa Embed, que ha de ser visible a la part de dalt de la presentació.

Quan tingueu copiat el codi embed de la presentació aneu a l'editor dels blocs, que haureu de tindre obert en la pestanya HTML per tal que us accepti el codi, i enganxeu-ne a dins el contingut. Publiqueu els canvis al bloc per fer visible la presentació.
Quan publiqueu l'article en qüestió, us apareixerà incrustada la presentació que heu escollit i es podrà anar visualitzant al ritme que desitgi el lector de l'article.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada