dimarts, 5 de febrer del 2013

Inserció d'Àlbums PICASA

Inserció d'àlbums Picasa

Una de les eines més útils per poder penjar fotos i presentacions de que disposseu a la xarxa és el Picasa. Una eina per poder organitzar,editar,crear i compartir les vostres fotos, mitjançant la qual podeu incrustar als vostres blocs tots els arxius que hi tingueu a dins.
Tot i que el Picasa és una eina mot fàcil de fer servir us deixem un material de gran utilitat el•laborat pel Camp d’Aprenentatge de l’Alt Berguedà a on amb una guia visual podeu aprendre des de com descarregar el programa fins el moment de poder inserir les vostres fotos o presentacions al bloc.
Feu clic en aquest enllaç de la guia d’ús del Picasa per tal de poder veure l’arxiu pdf que ens faciliten els nostres amics del Camp d’Aprenentatge de l’Alt Berguedà.

Inserció àlbums i fotos al bloc

Per tal de fer visibles els fitxers que teniu allotjats a dins del Picasa en el vostre bloc heu d'anar a l'aplicació per seleccionar l'àlbum, o les fotos, que voleu inserir. Un cop a dins a la dreta de la finestra que us trobeu en obrir el programa visualitzareu una barra que us proporcionarà el codi embed per tal de dur a terme aquesta tasca.

Feu clic a sobre i us apareixerà la barra amb el codi per embedir l'àlbum al bloc.

Copieu l'enllaç i enganxeu-lo a l'editor dels blocs, el qual haureu de tenir obert en la pestanya HTML per tal de poder-lo fer servir. No us oblideu de desar els canvis!
El procés serà el mateix si voleu inserir una única instantània, solament necessitareu haver seleccionat de manera prèvia la foto a incrustar al bloc, i a la barra del codi embed us apareixerà l'enllaç per a aquesta imatge en concret.

Presentació de diapositives

Des del Picasa també disposseu de la possibilitat d'inserir una presentació de diapositives, feu clic a l'opció Incrustra una presentació de diapositives que trobareu just a sota de la barra de l'enllaç embed i que solament serà visible quan hagueu clicat a sobre de la dita barra.
Feu clic a sobre d'aquesta nova opció que us ha aparegut per accedir a la finestra d'edició de la presentació de diapositives.

En fer-ho us apareixerà la finestra d'edició de la presentació amb algunes opcions per modificar el pas i la visualització de les diapositives, així com el codi embed que necessiteu per fer-la visible al bloc.

Copieu el codi que us proporciona la finestra i enganxeu-lo a dins de la pestanya HTML de l'editor de blocs per fer visible la presentació al bloc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada